Betingelser
Tilbehør
Tilbud
Nyheter
 
Salgsbetingelser for netthandel i nettbutikken MOBILUTSTYR
 
 • Generelt
 • Levering
 • Betaling
 • Gyldighet
   
  Disse salgsbetingelsene gjelder for nettbutikken MOBILUTSTYR og er gyldige fra 1. juli 2016.
  Priser
  Hvis ikke annet er spesifisert, er pris oppgitt inklusive merverdiavgift og andre særavgifter. I enkelte tilfeller vil pris være oppgitt både med og uten merverdiavgift, men da er pris uten merverdiavgift utrykkelig spesifisert.
  Leveringsalternativer
  Vi sender varer med en av våre transportører, Posten Norge eller Postnord. Vi har ikke mulighet for henting av varer.
  Frakt og ekspedisjon
  Frakt og ekspedisjon er ikke inkludert i prisene og kommer som et tillegg på alle bestillinger.
  Norge
  Varebestillinger over 35 kg blir delt opp i flere kolli. Frakt og ekspedisjon blir beregnet ut fra vekt pr. kolli. Denne beregningsmåten gjelder selv for varer over 35 kg, selv om den rent fysisk blir pakket i bare ett kolli. Oppgitt vekt for varene i nettbutikken kan avvike fra fysisk vekt hvis innpakket volum er stort i forhold til vekt. Dette er i følge postens prinsipp om volumvekt. Satsene er:
   
  Vekt
   
  Brev/Postpakke * Bedriftspakke
  på døren 08-16
  Ekspress
  over natten
  1 - 50 gram kr 29,- kr 169,- kr 459,-
  50 - 100 gram kr 39,- kr 169,- kr 459,-
  100 - 300 gram kr 59,- kr 169,- kr 459,-
  0,3 - 3 kg kr 149,- kr 169,- kr 459,-
  3 - 12 kg kr 179,- kr 229,- kr 679,-
  12 - 20 kg kr 239,- kr 279,- kr 899,-
  20 - 35 kg kr 359,- kr 389,- kr 1299,-
  *) Postpakker over 0,3 kg sendes normalt som sporet Servicepakke. Pakker med lav verdi kan sendes som brev. Pakker inntil 0,3 kg går normalt som brev, bortsett fra varer med høy verdi, som alltid sendes i sporet servicepakke.
  Utlandet
  Varebestillinger over 20 kg blir delt opp i flere kolli. Frakt og ekspedisjon blir beregnet ut fra vekt pr. kolli. Ved vektberegning benyttes postens prinsipp om volumvekt. Satsene er:
   
  Vekt
   
  Danmark
  Finland
  Sverige
  Tyskland
  Åland
  Resten av Europa** Færøyene
  Grønland
  Resten av verden
  1 - 50 gram kr 49,- kr 90,- kr 100,-
  50 - 100 gram kr 59,- kr 90,- kr 100,-
  100 - 300 gram kr 69,- kr 90,- kr 100,-
  0,3 - 3 kg kr 270,- kr 300,- kr 425,-
  3 - 12 kg kr 360,- kr 480,- kr 965,-
  12 - 20 kg kr 440,- kr 640,- kr 1445,-
  **) Unntatt Færøyene og Grønland
   
  Kredittkort
  Når du handler med kredittkort hos oss blir betalingen behandlet av Cardia, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med Cardia har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt forgår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssiden er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.
  Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi ikke ditt kredittkortnummer i butikken. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort i nettbutikken MOBILUTSTYR som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.
  Kredittavtale
   
  Private og offentlige virksomheter får normalt innvilget varelevering mot kreditt. Det gis 14 dagers kreditt hvis ikke annet er avtalt skriftlig.
   
  For å oppnå varelevering mot kreditt, må kunden først opprette en bedriftskonto i nettbutikken. Da er det bare å bestille varer i nettbutikken og velge kredittsøknad som betalingsmåte i kassen. Vi tar eventuelt kontakt hvis vi trenger utfyllende informasjoner.
   
  Vi forbeholder oss retten til å innhente kredittopplysninger via Creditinform før et kjøp med kreditt blir godtatt. Eventuelle avslag på kredittsøknaden vil skje uten begrunnelse. Kunder uten kredittavtale må betale med kredittkort, på forskudd med overføring til vår bankkonto eller kontant ved varehenting.
  Privatpersoner gis normalt ikke kreditt.
  Forskuddsbetaling
  Kunder kan få tilsendt varer mot å betale ordrebeløpet på forskudd til vår konto 6060 05 29520. Vi støtter ikke KID-nummer. Oppgi alltid ordrenummer som referanse på innbetalingen.
   
   
  Postoppkrav
  Vi selger ikke varer mot postoppkrav.
   
  Pakker som ikke blir hentet
   
  Hvis bestillinger ikke blir hentet innen fristen på utleveringsstedet hos vår varetransportør, blir kunden fakturert med et gebyr på kr 300,-.
  Forsinket innbetaling
  Forsinket innbetaling belastes med 8,50 % p.a. forsinkelsesrente av fakturabeløpet fra forfall. I tillegg kommer et purregebyr på kr 67,- for hver purring.
   
  Beløp som ikke blir innbetalt etter inkassovarsel, overlates til vår partner Intrum Justitia for videre behandling.
  Angrerett
  Bedriftskunder har ikke angrerett.
  Privatkunder som handler i nettbutikken har i utgangspunktet 14 dagers ubetinget angrerett.

  Angreretten gjelder ikke der kjøpesummen inkludert frakt og ekspedisjon er under kr 300,-

  Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

  Angreretten gjelder ikke for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen. Opplysning om at angreretten bortfaller vil klart og tydelig framgå på selve forseglingen.

  Ved bruk av angrerett for varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren, må det betales for utført arbeid og medgåtte materialer.
  Ved benyttelse av angrerett må kunden selv betale fraktomkostninger ved retur.